Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J28o65s20e48f 86B26á70r19t91a

31. 1. 2023 20:24

A na to jste přišel až teď?

5 0
možnosti
Foto

Asi Vám nerozumím. Nikdo už nemohl nic změnit. Volby skončily ve 14:00.

To se měli novináři z "piety" k Babišovi chovat uměřeně s ohledem smutnou novinu pro Babišovi voliče? Navíc Babiš řekl, že je rád a smál se jak mickey mouse:-)

6 12
možnosti
Foto

Souhlas až na jednu věc: Když někdo nevěří oficiálním médiím, ještě to neznamená, že se uchyluje k těm dezinformačním. Úplně opomíjíte fakt, že existuje poměrně dost politologů, politiků, bývalých politiků, zpravodajství nezávislých států, ekonomů, historiků, dokumentů, rozhovorů s těmi vzdělanějšími a informovanějšími, které nelze začlenit ani mezi mainstreamové ani mezi dezinformační. Spektrum je daleko širší, než tvrdíte....

Slovo dezinformace/dezinformátor je stejně modní, populistické a nesmyslné, jako bylo slovo antivaxer (každý kdo nejásal blahem nad třetí vakcínou i pro děti a kdo byl proti nesmyslným nařízením).

9 2
možnosti
Foto

Mohla byste nám vysvětlit, co to tedy ta "desinformace" vlastně je?

Pokud Vám někdo řekne, že v Lidlu prodávají máslo za 15,- Kč a Vy tam poletíte a ono nic, tak je to OK? Čili - informace byla správná? Asi ne, když skutečnost byla opačná. Tak si poradíme předponou des- , kterou vkládáme před slova (vizí), která začínají na "i" . Tedy des-informace. Tedy - nesprávná, mylná nebo lživá informace.

Nebo je to jinak? :-P

3 9
možnosti
JD

Skvělý text! Jasná karma!

R^R^R^R^

12 2
možnosti
  • Počet článků 118
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1801x
Svět kolem nás běží a já běžím s ním, občas je ale třeba se zastavit a dát si pauzu. Třeba na čtení.

Seznam rubrik