Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

No, tak ať si Rakušané vyrábí svoji elektřinu ze svých obnovitelných zdrojů a nepoužívají tu naši "špinavou" z atomu. A když budou mít málo té vlastní, můžou šlapat na velocipedech nebo třít liščím ohonem ebonitové tyče. To je určitě velmi ekologické. Mimochodem, my se jim do jejich energetických věcí taky nepleteme. Vlastně ano. Zatím tedy jen tím, že jim pomáháme vykrýt nedostatek elektřiny z jejich "čistých" zdrojů.

0 0
možnosti

Mají věhlasnou Milku, tak ať neremcají.

0 0
možnosti
Foto

Potřebovali by blackout jako prase drbání...

9 0
možnosti

Od toho nebyli daleko ;-D A právě velkou měrou jsme je od toho zachránili.

Já bych to udělal jinak: chcete od nás nakupovat elektřinu? OK, ale ve smlouvě bude uvedeno, že se bude jednat pouze o tu z atomových elektráren. ;-)

Jinak kousek za hranicemi v Rainbachu je už dlouhá léta velký bilboard odsuzující Temelín. V noci osvícený. A "zlý" jazykové tvrdí, že to osvětlení je napájené právě z Temelína. :-)

2 0
možnosti

Ještě k těm Rakušanům, vidím to takhle, psi štěkají, ale karavana jede dál. :-)

3 0
možnosti

Souhlas, psi ti ať štěkají, pořád ještě my jsme tady páni, natož my na našem Chánově. :-)

0 0
možnosti

To je tak když máte problémové sousedy. Ale modulární reaktory se už dokonce i zátěžově testovaly v terénu a nejsou na to kupodivu moc dobré reference, píšou se na to i petice, i když se chodí vysypávat popel a zatápět jen jednou za rok - když tedy zatím nezapomenete, kde je kotelna.

https://www.lidovky.cz/domov/vyssi-najem-neni-fer-stezuji-si-v-chanove-mistni-chodi-na-postu-v-zupanu-a-v-bytovkach-je-citit-moc.A191203_173808_ln_domov_mlg/foto/MLG7fc97d_085209_10102545_1.jpg

0 0
možnosti

;-D

Hlavně, že sociálka dál platí a neziskovky ( placené z dotací MPSV ) dál nezištně pomáhají.

;-D

0 0
možnosti

Ale to bude jen taková hra...oni budou dělat, že jim to vadí, aby doma nevypadali za blbce, ale budou budou rádi, že budou odkud brát elektriku...

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS