Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

...bude temnou postavou historie. Ponechám stranou, že pro mnohé bude dobrou a zajímavou postavou historie, minimálně svou skromností v politice vzácností. A teď se vrátím že bude...postavou historie. Tedy přesně tím...čím nikdy nebude vševědný chlapec Richard Peterka:) i když...doba je vykloubená a Okamura stále hledá mladé, kteří se vyznají...

3 2
možnosti
Foto

Pokud budete chtít být skutečně objektivní... ona žádnou migrační krizi nezpůsobila, vyjedla to za jiné... a ta její věta? Měla nechat do lidí střílet ?

5 5
možnosti
VV

Tohle ovsem tem statnejm antiEU nevysvetlite. Maji sve instrukce z Kremlu.

1 1
možnosti
ZH

No, já bych jí připsal mínus jen za ty atomové elektrárny. Ale ono to asi bude složitější. Němci ty atomovky opravdu nechtějí. Dneska je u moci jiná vláda, jiná koalice, a nevyužila jedinečné možnosti zrušit konec atomových elektráren. Díky energetické krizi mohli provoz prodloužit bez ztráty květinky, dalo by se to pochopit.

2 0
možnosti
FL

To, co Němci chtějí, nebo nechtějí záleží jenom na tom, co chce jejich vůdce/vůdkyně. Přání jejich vůdce je pro ně rozkazem, jsou v tom trochu nesvéprávní. Jádro nechtěli nejdřív aktivisti a ti uřvali Merkelovou a ta prosadila odchod od jádra proti odborníkům

0 0
možnosti
Foto

Právě naopak.

Merkolova jr a bude hodnocena velmi kladně za mnoho věcí.

Počínaje ekonomickou revitalizací Německa, přes humánní přístup k migrantům až po to, že položila základy toho jak se vymanit ze závislosti na fosilních palivech ( byť s plynem podcenila Putinovi rozpínavost), protože ten plyn je a byl jen přechodnou záležitostí a neckonto zvládne i bez něj (byť krátkodobě dráž)

2 13
možnosti
MP

Ještě jste zapomněl na Ursulu von der Leyenovou a její Green Deal. je to celé strašná kombinace, kterou odneseme v lepším případě tím, že budou energie strašně drahé, v tom horším nebudou vůbec.

8 1
možnosti
JP

Ta je přece produktem Merkelové.

0 0
možnosti
JH

J59a90n 31H67a56r26v78a26n

22. 2. 2022 13:25

Ale ano, obejdeme se bez ruského plynu. Budeme topit americkým, sice kvůli ceně max. na 14 °C, ale bude nás hřát pomyšlení, že neplatíme Rusku ale USA R^;-)

4 3
možnosti
  • Počet článků 118
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1801x
Svět kolem nás běží a já běžím s ním, občas je ale třeba se zastavit a dát si pauzu. Třeba na čtení.

Seznam rubrik