Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LH

Všechny tyto aktivisty ( jedněm se nelíbí jádro, druhým uhlí, třetím soláry, atd atd) bych nahnal do jedné místnosti a budete tam tak dlouho bez jídla a pití až se dohodnete...stejně jako je to při volbě papeže.A hned bychom viděli o co jim vlastně jde.

A mimochodem...jak se svolávají? Mobilem..vždyť je potřeba elektřina na dobíjení. Jak se dopravují na místo?Autem..opět ničí životní prostředí pálením benzínu či nafty.

1 0
možnosti
DM

no při volbě papaeže došlo občas i na šarvátku končící mnohdy úmrtím=zabitím oponenta-nevím jak by dnes dopadl parlament.

Tak nevím jestli to je řešení,navíc víme, že ač třeba volba dopadla úspěšně a z komína se vyvalil bílý kouř,následovala papežské schizmata,sem tam vzdoropapež,historický rekord 3

Takže tohle taky nefunguje...

0 0
možnosti

Co místo elektráren zavřít ekoteroristy:-)?

3 0
možnosti
JR

J37a40n 27R32á72ž

29. 10. 2019 11:55

V tomto případě jsou to naštěstí spíše anarchisté, než teroristé a v kruzích těch pitomců je IN mít na hlavě kapuci od mikiny a zakrytou tvář. Cítí se pak hodně důležití.

Spíš mne štve, že se ochranka dolů bojí použít tvrdý postup proti násilnému vniknutí anarchistů do areálu dolů , u nichž nelze nikdy předvídat, jaké metody použijí pro své zviditelnění. To mne nutí se zamyslet nad důsledky, když ochranka například jaderné elektrárny nebo strategické rozvodny VN se bude také bát použít násilí, třeba i ostré střelby, proti skutečným teroristům, kteří se budou vydávat za ekoativisty, ale pak vyhodí nějaký strategický objekt do vzduchu.

Jak má ochranka i soud postupovat správně, jsem zjistil z internetu, kde jsem se dočetl, že nějací ekopomatenci chtěli vniknout do trafa a rozvodny v Kalifornii a jednoho ochranka zastřelila a druhého, kterého proud popálil, když pustili z nemocnice, soud poslal na dvacet let do vězení.

16 0
možnosti
JK

Jaká škoda by dolům vznikla, kdyby jim ochranka naopak slézt zabránila? Nejsou žádný hice a bylo by fajn zjistit, nakolik se tvrzení, že jsou příliš změkčilí na např. sázení stromků, zakládají na pravdě.

3 0
možnosti
  • Počet článků 118
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1801x
Svět kolem nás běží a já běžím s ním, občas je ale třeba se zastavit a dát si pauzu. Třeba na čtení.

Seznam rubrik