Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A tak teď sedí u elektrárny a rokují na téma "jestli je elektřina genderově vyvážená a jak se jmenuje samička od elektronu".

0 0
možnosti

Vy je neznate?

Prece elektronky. Diody, triody, tetrody, pentody, oktody heptody.

A samecci jsou ti ruzni troni.

0 0
možnosti

1. Píše se o tom, protože tohle téma přitahuje lidi včetně vás, stejně jako se píše o debilitách typu "obchodní řetězec stáhl čokoládové figurky, protože si lidé stěžovali na údajný rasismus".

2. Téma, které navrhujete, je pro deník kvality iDNES.cz příliš silné sousto, navíc asi zbytečné. Migraci nikdy nezarazíte, i kdybyste měl desetkrát silnější represivní složky.

1 0
možnosti

Ano.

Soudruzi obehnali republiku ostnatym dratem nabitym kilovolty, samostatne utocicimi psy a tisici peesaku nevahajicimi pouzit kalasnikova aby nikdo neutekl. A presto jich prchly statisice.

0 0
možnosti
Foto

Vsadím se, že s těch 500 zúčastněných takových 500 vůbec netuší, jak energetika funguje a demonstrovalo tam jen proto, protože jim to přišlo in a sexy. Zrovna Chvaletice celkem nedávno prokázaly opodstatněnost své existence, když díky nim bylo zabráněno blackoutu ve středních Čechách.

Kdyby k němu opravdu došlo, rád bych viděl vzývače OZE, jak přemlouvají větrníky a slunečníky aby daly alespoň trošku, aby měli čím nabít svůj telefon, jehož prostřednictvím by pak informovali svět o tom, jaká je to u nás energetická hrůza.

http://www.7energy.com/cz/media/aktuality/tz/2019/20190614.html

5 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS