Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

CO2 je ideální nepřítel. Není totiž vidět...;-)

0 0
možnosti

Svatá Greta .... pobavil jste a navíc asi trefa do černého...

1 0
možnosti

Řekl bych, že máte pravdu, politické struktury se ekologického alarmismu drží, protože jim umožňuje rozšiřování regulací a posilování vlivu na občany.

Vše vychází z alarmismu 80.let, který vyvrcholil v roce 1997 podpisem tzv. Kjótského protokolu pod záštitou OSN. Tehdejší teorie se však stále více rozcházejí s realitou - teplota roste nikoliv lineárně s koncentrací CO2, ale degresivně a stále pomaleji atd.

Mnoho přírodovědců se už od postupu OSN distancuje a na 30 000 jich v USA podepsalo petici, žádající odstoupení od Kjótského protokolu.

No a protože rozumně uvažující dospělé už alarmisté nenachytají, je logické, že se vrhli na děti.

Tady je zřejmě třeba vidět kořeny pedofilního ekologismu, který z chudinky Gréty učinil odbornici na ekologii.

2 0
možnosti

Blog mne zaujal do té míry, že přestávám dýchat.

0 0
možnosti

J71a68n 90R19á30ž

25. 6. 2019 18:09

Greta je symbolem destruktivního zeleného fanatismu stejně, jako byla svého času symbolem destruktivního náboženského fanatismu Johanka z Arku. Obě byly zneužity v zájmu "vysoké" politiky. Greta má štěstí, že dnes se po použití už neupaluje, ale jen odkládá do zapomentí, možná s nějakým mezinárodním oceněním. Já bych se nebránil ani Nobelovce..... když ji dostal Arafat nebo Obama, tak je jedno, kdo ji dostane. Víc uź toto ocenění zprofanováno být nemůže.

6 0
možnosti
Foto

Celá ta část o Gretě je naprostý úlet. Ano, stala se symbolem, ale místo toho, abyste vy popíračí toho využili k přednesení argumentů, tak útočíte ad hominem. Nedokážete přednést nic konkrétního, dokonce ani na nějaké racionální rovině argumentovat. Závěry NASA? Nezájem. Práce tisíců vědců pro IPCC? Nezájem. Hlavní je se pustit do šestnáctiletý holky, protože to je zřejmě adekvátní soupeř jen proto, že na něco upozornila.

I kdyby lidský vliv na klima nebyl jistý (jako že je), i kdyby byl nízký (jako že není), tak stejně se nebudeme na nic připravovat, nebudeme nic dělat, budeme sedět s rukama v klíně, PROTOŽE NĚJAKÁ HOLKA NÁM NEBUDE CHODIT ZA ŠKOLU!

Dobrá práce, fakt. Boj mladého Klause proti Zprávičkám na Déčku, studentovi Jakubovi Čechovi, Mateřídoušce a studentce Gretě evidentně generuje následníky.

Protože řešení není jednoduché, nedělejme nic a zbylý čas věnujme pošklebování se!

0 7
možnosti

Co říká NASA? Že za klimatickou změnou je na 95% lidská aktivita. To znamená že na 5% za ní lidská aktivita není. Když jsou si vědci něčím jisti, tak řeknou např. "zatmění slunce bude ... den-hodina", ne na 99%. Pokud chcete argumenty, tak viz např. články Vladimíra Wágnera, některé z nich se této tématice věnují:

http://www.osel.cz/autor/78/vladimir-wagner/

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS