Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

Z vaseho clanku jsem ponekud v rozpacich, tak se pro jistotuzeptam: Jak by se vam libilo pracovat 16 hodin dene a mit placenych jen 8?

1 0
možnosti
DR

Že se reforma EU za čtyři roky nepovede, je kromě těch EU zaslepenců jasné snad každému. Kdo by ji proboha dělal? Ti eurohujeři?

0 0
možnosti
Foto

8-o To jsou tedy opravdu závažné problémy.

Nebetyčná arogance je maximálně ta naprosto absurdní interpretace.

Nicméně to ukazuje ten současný trend. Takový klitoris má osm tisíc nervových zakončení a není zdaleka tak citlivý jako protiunijní bojovní

0 0
možnosti
JB

J93i50r45i 63B68o83r

17. 5. 2019 11:48

Váš názor je poněkud jednostranný.Dovedete si představit bez "píchaček" velkou firmu,která má stovky zaměstnanců.Podle píchaček se dělají výplaty,sleduje absence atd.

0 0
možnosti
JK

Ano, dovedu. Dělníci zpravidla dělají v úkolové mzdě, údržbáři musí udržovat stroje v chodu bez ohledu na čas (jeden den lítají jak zběsilí, druhý nemají do čeho píchnout). No a úředník musí odvést zadanou práci. Takže striktně trvat na přesném dodržení pracovní doby je na nic. Už před rokem 89 jsme měli tzv. klouzavou pracovní dobu a udělalo se víc, než když byla pevná doba.

0 0
možnosti
LB

Dobré téma, dobrý postřeh.

V závěru se ptáte, zda EU nepřikáže také skladbu zaměstnanců. To už se ovšem děje, leckde jsou uplatňovány tyhlensty, jo tyhle kvo kvo kvóty na podíl žen.

Může být, že přibudou kvóty na podíl homosexuálů, transsexuálů, alkoholiků, členů klubu zahrádkářů. EU to zprůměruje, vydá lejstro, my ho třikrát okopírujeme, originál založíme a úředníci budou mít další náplň práce a důvod k buzeraci bližního svého.

1 0
možnosti
MT

V USA Kanade tyto "kvoty" uz existuji asi 30 let. Firma ma narizeno kolik % zamestnancu muze byt muzu, zen, barevnych, disabled a pod. Pri aplikaci na novou praci je ten samy seznam kdo ma prednost dostat praci. Bily muz heterosexual je az na konci te rady.

1 0
možnosti
DT

Já teda nevím, ale když máme v práci školení o bezpečnosti, tak nás tam pan školitel upozorňuje, že píchačky mít musíme. Například z důvodu, že pracovní doba začíná odpíchnutím. To je důležité proto, že když si zlomíte nohu u vchodu do zaměstnání ještě před odpíchnutím, je to čistě Váš problém. Když si ji zlomíte vteřinu po odpíchnutí, je to pracovní úraz.

My tedy nemáme klasické píchačky, ale pouze sešit, kam se zapisujeme.

0 0
možnosti
DT

To je přece jejich sen, ne? Vědět všechno o všech...

... vám R^ ...

2 0
možnosti
JC

O důvod víc pro reformu EU. A jestli se to za čtyři roky nepovede, nezbyde, než sebrat odvahu a odejít!

A můžete nám, mysliteli, sdělit KAM ?? Vím o jednom, takovej malej skrček, TEN BY NÁS RÁD!! Tak děkuju, nechci...

1 3
možnosti
  • Počet článků 118
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1801x
Svět kolem nás běží a já běžím s ním, občas je ale třeba se zastavit a dát si pauzu. Třeba na čtení.

Seznam rubrik