Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VF

Co pod mostem narostlo, když tam grýnpísáci vyseli?

0 0
možnosti
PB

Karma. Je tristní, že demonstrují v areálu těžební společnosti, kde nepáchne jiná lidská lidská noha než těch, kteří těžbu nejenže uznávají, ale dokonce je i živí. To je jako v šatně hokejistů demonstrovat proti hokeji. Už jen z toho je jasné, že jim nejde o nějaké řešení něčeho a společenský dialog, ale dělat jen dělat potíže a extravagantně se zviditelňovat.

1 0
možnosti
Foto

Akce ekologů jsou z jednoho úhlu pohledu nepochopitelné, stejně jako za války jsou jednou partyzáni za hrdiny, podruhé za teroristy - záleží na úhlu pohledu. Proč třeba u nás blokují jakoukoliv stavbu obchvatu nebo dálnice? Vždyť taková dálnice ušetří spoustu paliva a při dobré vůli by se za drobný peníz v řádě stovek milionů (ani ne kilometr dálnice) dali všechny ti chráněné zvířátka i rostlinky přemístit jinam. Jenže o ty jde až v poslední řadě. Ekologové nebo ekoteroristi mají jiný cíl - dopravu. Každý nový kilometr navíc znamená usnadnění nejen potřebné dopravy, ale zvlášť té nepotřebné - dojíždění za prací klidně přes 100 km denně, obchodní zástupci bezvládně kroužící po republice, dovoz jablek, kytiček, ... z druhého konce světa. Prostě přes 90 % dopravy je zbytečné !!! A jak z toho? Totální kolaps dopravy = návrat k normálnímu způsobu života na dvou nohách a to je i ten případ z Berlína.

3 0
možnosti
JR

J46a35n 13R23á29ž

2. 7. 2018 17:10

Vy pošlete na náš účet 5 mil.Kč a my odvoláme žalobu na nedodržení podmínek stavebního řízení při povolení stavby obchvatu vašeho městečka!

My víme, že nic porušeno nebylo, ale než soud rozhodne, nebudete minimálně dva roky stavět a pak se odvoláme...atd. Že tím trpí lidé i příroda? To je vedlejší, my musíme přece naše právníky z něčeho zaplatit!

I to je ekologie!

2 0
možnosti
DP

A ta barva byla bio a eko?

2 0
možnosti
  • Počet článků 118
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1801x
Svět kolem nás běží a já běžím s ním, občas je ale třeba se zastavit a dát si pauzu. Třeba na čtení.

Seznam rubrik