Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je tu jeden směr kterým se lze vydat. Není to směr rychlých řešení, jde spíše o filozofii podpořenou ekonomickou školou, která je založena na subjektivních preferencích. Ten směr se jmenuje Anarchokapitalismus.

A jedna dobrá zpráva, v březnu tohoto roku vyjde kniha s názvem Anarchokapitalismu, kde autor této knihy Urza vysvětluje co to anarchokapitalismus je a uvádí příklady jak by mohl v budoucnu fungovat.

0 0
možnosti

A za všechno můžou komunisti.;-D;-D

0 0
možnosti
Foto

Svým způsobem máte pravdu. Jde o zhoubný kolektivismus založený na vyvlastňování soukromých vlastníků. Je už pak jedno jak se ti soudruzi nazývají zda komunisté, fašisté, nebo demokraté.

0 0
možnosti

Autore, marxismus 19 stoeltí a ten Leninův jsou dvě rozdílné věci.

0 0
možnosti

Vymluvil jste se dobre, pane Peterka. Ukazal jste presne, kde nas tlaci bota. Pridal jste se k mnoha stejnym Cechum, kteri dokazi nam ukazat ty nedostatky. Proto se nedivte, ze vas nadpis je vysledkem tech vsech negativnich uvah.

Otazka k vam zni velmi jednoduse. Dokazete nam rici/napsat vase reseni tento vas vyrok v nadpisu vyresit? Je to tak jednoduche. Par slov a je thema na diskuzi. Tak cekam na vasi snahu.

0 0
možnosti

Kdyby vaší Spartu nevlastnil.....,,ten chemický spekulant" tak už je dávno v agonii , nebo o třídu níže...Rv

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS